martes, 19 de noviembre de 2013

ACTIVITAT 3. CONVERSAR

MÒDUL CONVERSAR: entrevista

Amb els alumnes de 2on d'ESO i a l'assignatura de Processos de Comunicació de Castellà, hem treballat la unitat didàctica: La ràdio.
Hem explicat els trets formals d'aquest mitjà de comunicació de masses, els tipus de programes, les diferents emissores i per materialitzar els continguts els hi he plantejat com a activitat, la creació d'un programa de ràdio.
El resultat ha estat molt eclèptic. És a dir, ha sortit de tot, però hi ha hagut una creació molt interessant i prou ben feta. I ha estat precisament aquesta producció, la que hem fet servir per convertir-la en audio. De fet, totes les hem gravades amb Audiocity, però aquest dos alumnes es varen emportar l'audio a casa per a acabar-lo de muntar, fer una capçelera i donar-li una forma completa de programa de ràdio.
El resultat és una entrevista entre un locutor i un admirador/expert de la música “metal”. Només dura 5 minuts, però formalment és molt completa.



Aquí teniu l'enllaç a Podcast on podeu escoltar l'entrevista de RADIO METAL
ENTREVISTA RADIO METAL

1 comentario:

  1. Hola Roberto! Primer de tot enhorabona per aquesta activitat. M’ha semblat realment completa i molt encertada per a l’alumnat d’ESO. Me sembla molt motivador i engrescador per l’aprenentatge el fet de fer un taller o programa de ràdio, ja que permet treballar la llengua en la seva globalitat, així com l’ús de les noves tecnologies. A més, es veu que els alumnes s’han implicat molt. Agafo la idea per poder-la aplicar en un futur amb el meu alumnat. Moltes gràcies!

    ResponderEliminar